Verden er en salme

Torsdag d. 7. oktober 2021, Kl. 19:00 til kl. 20:00
Slangerup Kirke, Strandstræde 2, 3550 Slangerup
Det danske Hildegard ensemble, Janne Mark

Torsdag d. 7. oktober kl. 19 er der musikgudstjeneste i Slangerup kirke, i samarbejde med Jørlunde kirke.

Det Danske Hildegard ensemble synger sange komponeret af Hildegard selv, som var abbedisse i 1100- tallet og modtog guddommelige visioner af lys, lyd og farver, som hun karismatisk nedskrev i et anderledes og udtryksfuldt tonesprog.

Den moderne komponist og tekstforfatter Janne Mark medvirker også. Janne er inspireret af Hildegard, og hendes salmer vil igennem gudstjenesten blive sunget, således at de står i sammenhæng med Hildegards sange.

Man kan læse mere om sammenhængen mellem Hildegard og Mark i en artikel af sognepræst Dorte Dideriksen, som vil ligge på Jørlunde og Slangerup kirkes hjemmeside.